Kapcsolat

A Budapest belvárosi Erzsébet tér a város központjában található, és könnyen megközelíthető mind a Nyugati-, mind a Keleti pályaudvarról.

Nyugati pályaudvarról

Amennyiben Vác, Göd, vagy Dunakeszi írányából érkezik a Nyugati pályaudvarra és onnan szeretne eljutni az Erzsébet térre, több lehetősége is van:

  • A Nyugati pályaudvaron található a M3-as metróvonal. Ha a pályaudvarról kifelé indulva balra fordul, megtalálja a metróbejáratot. Szálljon fel a M3-as vonalra, és utazzon a Deák Ferenc térig.
  • Gyalog a Nyugati pályaudvar és az Erzsébet tér között nem nagy a távolság, így könnyedén elérhető. A pályaudvarról kifelé menet az Oktogon irányába kell haladni. Az Oktogonon áthaladva az Andrássy úton, majd a második utcasarkon balra fordulva a Bajcsy-Zsilinszky útra.

Keleti pályaudvarról

Az Erzsébet tér eléréséhez a Keleti pályaudvarról is több lehetőséged van:

  • A Keleti pályaudvarról a M2-es metró (piros vonal) indul, mely a pályaudvarról kimenve jobbra található.
  • Gyalogosan is megközelíthető a Keleti pályaudvartól az Erzsébet tér. Induljon el a pályaudvarról az Rákóczi úton vagy a Baross utcán az Astoria irányába. Az Astoria érintése után folytassa az útját a Károly körúton vagy az Erzsébet körúton, és a második utcasarkon forduljon be az Erzsébet térre.