Crystal Dental fogászat Budapest

A Crystal Dental fogászati rendelő Budapest belvárosában barátságos és elegáns környezetben várja betegeit. Önnek és családjának teljes körű fogászati ellátást kínálnak a szűrővizsgálatoktól a konzerváló- és a protetikai fogászaton, a fogászati röntgenen át egészen az esztétikai megoldásokig. Két különálló, modern eszközökkel felszerelt fogorvosi rendelő várja a kedves pácienseinket.

A Crystal Dental kialakítása során gondoltak az Ön kényelmére is. A magánrendelő összes helyisége légkondicionált és kellemes hangulatú. Igyekeztek azt megvalósítani, hogy Ön ne érezze a fogorvosi rendelők nyomasztó hangulatát, hanem ehelyett, amennyire csak lehetséges családias környezetben töltse el az időt.

Külön szakterületekre specializálódott orvosaik közreműködésével a fogászati ellátás szinte minden területe elérhető egy helyen.

Így aki őket választja, időt és energiát takaríthat meg, mivel nem kell más rendeléseken várakoznia például egy-egy röntgen-felvételért, vagy más beavatkozásért.

Az időpont-egyeztetések során rugalmasan alkalmazkodnak az Ön igényeihez. A rendelőikben elvégzett munkákért garanciát vállalnak.

Látogasson el rendelőjükbe egy első ingyenes állapotfelmérésre és konzultációra. Biztos lehet benne, hogy szakorvosaik a legjobb tudásuk szerint fogják ellátni Önt!