Erzsébet Parkoló Budapest

Az Erzsébet Parkoló központi helyen fekszik, jó megközelíthetőséggel. A nap 24 órájában nyitva áll és tágas parkolóhelyekkel várja a parkolni vágyó vendégeket. Elektromos autó töltő használata EP Charger Profi e mobility applikációval lehetséges.

Parkolókapacitás

A mélygarázs jelentős parkolókapacitással rendelkezik, amely lehetőséget biztosít több száz gépjármű elhelyezésére. A parkolóhelyek száma a mélygarázs méretétől függ, de általában elegendő hely áll rendelkezésre.

Biztonság

Az Erzsébet téri mélygarázsban fontos szerepet kap a biztonság. A parkolóhelyeket megfelelően kialakított kamerarendszerrel látták el, amely segít a járművek és az ott tartózkodók védelmében. Emellett általában személyzet is jelen van a mélygarázsban, hogy segítsen a felhasználóknak és gondoskodjon a biztonságról.

Rendezvények

Előzetes egyeztetés alapján vállalják maximum 20 autóig esküvők, konferenciák és egyéb rendezvények parkolási igényének kielégítését.

Turizmus

A parkoló a város szívében fekszik, így gyalogosan illetve tömegközlekedéssel megközelíthetőek Budapest turisztikai látványosságai. (Zsinagóga, Bazilika, Andrássy út, Parlament, Váci utca, Budai vár, Lánc híd, Hősök tere stb.)

Motorosok

Motoros vendégeknek külön parkolóhely van kialakítva, ahol lerakhatják motorjaikat, a mindenkori autós díjszabás 50%-ért.

Parkolási díjak 2022 szeptembertől

07-19-ig 900 Ft/óra
19-07-ig 700 Ft/óra

Kapcsolat

Cím: Budapest, 1051 Erzsébet tér.12.
Általános információ (0-24): +36-20-355-8879
Adminisztráció (8:00-16:00): +36-20-254-7818 kizárólag munkaidőben!
E-mail: info@erzsebet-parkolo.hu
A város minden irányából kényelmesen megközelíthető, lejárat a József Attila utca felöl.