És Deli Kávézó és Cukrászda

Az ÉS Deli azokat az értékeket képviseli, melyeket a népszerű New York-i kávézóláncok is nyújtanak: vonzó húsos és vegetáriánus szendvicseket, paniniket, wrapeket, péksüteményeket és Bircher müzlit kínál. Továbbá frissen facsart zöldség- és gyümölcsleveket szervíroz biológiailag lebomló szívószállal. A süteményválaszték naponta változik, ugyanakkor gyakran megtalálhatók a helyi kedvencek, mint például a különböző ízesítésű pogácsák, dobos torta és a kuglóf.

Nezvál Máté, a magyarországi kávékészítés mesterének köszönhetően az ÉS Deli saját kávékeverékeket kínál, melyeket fenntartható gazdaságból származó dél- és közép-amerikai, valamint ruandai 100%-os arabica kávébabból pörköl a budapesti manufaktúrájában.

ÉS Deli kávé különlegesség

A kávénk a legelőnyösebb adottságú vidékekről származik, ahol garantált a megfelelő mennyiségű napsütéses órák száma, és a szemeket kézzel válogatják olyan tengerszint feletti magasságban, ahol a talaj savassága a legideálisabb. A ruandai Cybumba farm és a guatemalai Farm Finca Santa Paula 100%-ban fenntartható módon működik, teljes mértékben minőségi kompromisszumok nélkül, a kávébabokat napfényben szárítva. Az érett körte és étcsokoládé édessége tökéletes egyensúlyba hozza a cseresznye és szeder savasságát.

ÉS Deli kávézó és Cukrászda kapcsolat

1051 Budapest, Erzsébet tér 7.
Hétfő – Szombat 07:00 – 18:00
Vasárnap 07:00 – 12:00
Telefon: +36 20 474 5000