Dwayne Johnson Budapesten

A Budapesten forgatott Herkules című mitológiai akciófilmen dolgozó stábok sokaságát elbocsátották, mert az egykori bunyós, Dwayne Johnson jelmezben készült képei kerültek ki. A producerek állítólag kétségbeesetten igyekeztek titokban tartani a karakter kinézetét.

„Azt mondanám, hogy közel 50 embert rúgtak ki – a stáb tagjait –, akik mindannyian képeket próbáltak készíteni” – mondta a Rock a Cinema Blendnek.

A film mögött álló csapat azonban örömmel engedélyezte Johnson számára, hogy a film gyártása során többször is tweetet küldjön a karakteréről. A közösségi média termékeny felhasználója, Johnson azt mondta, hogy rá kellett vennie a stúdiót, hogy hagyja, hogy információkat tárjon fel a forgatás során.

„Azt mondtam a stúdióknak: Hé, én azt szeretném csinálni, hogy elvigyem a közönséget és a rajongókat egy utazásra az elejétől a végéig, mert ez egy szenvedélyes projekt számomra. Szóval attól kezdve, hogy Budapestre kerülök, Szeretném elvinni őket egy utazásra az étrendem, az edzésem és a forgatás terén is. Azt mondták: „Nos, hogyan fogod ezt csinálni?” Azt mondtam: „Higgy nekem. Valahogy meg fogom csinálni.”

A forgatás szünnapjai alatt Dwayne Johnson megfordult az Erzsébet téren is, így sokaknak sikerült autogramot szerezni a sztártól.