Kempinski Hotel Corvinus luxusszálloda

Az utazás kaland. Legyen az szabadidős, vagy üzleti, minden utazás új élményeket tartogat, vagy olyan komfortos és biztonságos helyek meglátogatását, ahol a megérkeztünk érzés önt el minket. Kiváltság az utazást megélni. A Kempinski Hotel Corvinus Budapest több mint 30 éve ezt az élményt nyújtja a vendégeinek.

Rengeteg látnivaló közepette, a Dunától egy kis sétányi távolságra épült elegáns szállodában 315 szoba és 38 lakosztály várja a vendégeket.

A belvárosi luxushotel sokféle kulináris ajánlatot kínál a földszintjén. Két étterem (Bisztró és Nobu), két bár (Blue Fox The Bar és Nobu), két kávézó (The Living Room és Deli) található a Belvárosi Gasztronómiai részében.

Mindegy hogy pihenésre vágyik, vagy üzleti úton van, a szálloda rengeteg szolgáltatása az Ön igényeit igyekszik kielégíteni: mosoda- és vegytisztító, szobaszervíz és mélygarázs, Kempinski The Spa áll rendelkezésre a szállodában belül.

A Kempinski Hotel Corvinus maximum 450 fő befogadására képes. A konferenciaszint ideális helyszín üzleti találkozókra, esküvőkre, vagy hivatalos ebédekre.

A szállodában a környezetvédelemre is fokozott figyelmet fordítanak, mivel az energiaellátás egy részét napelemes rendszerek biztosítják.

Szobák

Grand deluxe szoba

Alex Kravetz brit tervező tervei alapján nemrégiben teljesen átépített Grand Deluxe Park View szobák teljesen újraértelmezik a modern luxust. A 35-43 m2-es szobákból egyedülálló kilátás nyílik Budapest óriáskerekére. A franciaágy, a fürdőszobában az esőztető fejzuhany és a maximálisan kifinomult dizájn segít ellazulni egy városnézés, vagy egy üzleti tárgyalást követően.

Kempinski Hotel Grand Deluxe szoba